Ingrid, Zeewolde Centrum – Zuid

foto Ingrid Dollé
Ik stel mij graag even voor: ik ben Ingrid Dollé, geboren in 1989 in Groningen, getrouwd met Barry en mama van Jay (dec 2011) en Megan (juni 2013). Sinds 2009 wonen wij in Zeewolde en na 6,5 jaar werken in de kinderopvang is het nu tijd voor mijn eigen kleinschalige gastouderopvang: Tante Puck.

Voor jou als ouder is de keuze van de juiste gastouder voor je kind het allerbelangrijkste. Daarom vertel ik je graag wat ik te bieden heb. Tante Puck is een gezellige opvangplek voor kinderen van 0-12 jaar, op maandag tot en met vrijdag geopend.Bij het opvangen van de kinderen zorg ik er zo veel mogelijk voor dat de kinderen die samen aanwezig zijn elkaar ook iets te bieden hebben zodat het gaat om een klein, gezellig groepje.Er is genoeg plek en ruimte om lekker te spelen en als het weer het toelaat zullen wij er lekker op uit gaan: naar het bos, kinderboerderij, strand, speeltuin enz. Ook vind ik knutselen met de kinderen erg belangrijk, niet alleen omdat het leuk is, maar ook voor de ontwikkeling van de motoriek.

Bij het knutselen pas ik de onderwerpen ook aan en houd ik rekening met verjaardagen, jaargetijden en feestdagen.

Bij Tante Puck kan elk kind lekker zichzelf zijn en is er ruimte om lekker zelf te spelen, maar ook tijd voor een verhaaltje voorlezen of gezellig liedjes zingen en dansen. Eten en drinken bied ik in principe aan tijdens gezamenlijke momenten aan tafel om te zorgen voor een goede regelmaat.Als dat voor jouw kindje niet goed werkt, is er altijd gelegenheid om het anders te doen. Als je kiest voor tante Puck voor je kindje kies je immers voor een persoonlijke aanpak!

Als je nieuwsgierig bent naar wat tante Puck nog meer te bieden heeft, neem dan contact met mij op via GOB  Alles Kidzz (info@alleskidzz.nl)

tante puck logo