Ik ben Michelle, getrouwd met mijn jeugdliefde Danny en trotse moeder van Olivier (2011) en Pepijn (2020). Samen vormen we een liefdevol gezin. Ik heb ervaring in kinderopvang (ook als leidinggevende) en in het basisonderwijs en sinds 2019 ben ik geregistreerd gastouder. Vanaf september 2022 (eventueel in overleg iets eerder) kan ik door mijn verhuizing naar Zeewolde nieuwe kindjes plaatsen. Mijn voorkeur gaat uit naar peuters, daarom ook de naam van mijn opvang: peuteropvang Salomo.

Bijzonder aan mijn opvang is het werken met de voorschoolse educatie aap: Samen met knuffel Aap leren kinderen spelenderwijs en worden ze alvast een klein beetje voorbereid op het naar school gaan. Dat gaat vanzelf in thema’s en samen met de dagelijkse bezigheden. Met een ouderbrief zorg ik ervoor dat de ouders ook steeds weten wat we doen. 

Bijzondere kenmerken van mijn opvang in een paar woorden: verse groenten van de boer en uit de tuin, christelijke opvang (maar niet opgedrongen), duurzaam speelgoed en lekker veel activiteiten buiten. Kijk voor meer info ook gerust op www.peuteropvang-salomo.nl. Ben je op zoek naar een plekje voor een peuter per (ongeveer) september 2022? Neem dan contact op via GOB Alles Kidzz of via mijn eigen website. Dan kun je ook nu misschien alvast kennismaken op mijn huidige stek.