Mijn naam is Tamara, 31 jaar en ik ben moeder van 2 jongetjes. Momenteel werk ik op een activiteitencentrum voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking en met moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit deed ik 4 dagen in de week, maar om toch meer bij mijn kinderen te zijn, heb ik de keuze gemaakt om nog maar 2 dagen te gaan werken en op woensdag, donderdag en vrijdag gastouder te worden. Ik heb twee kinderen die gek zijn op spelen en het leuk vinden om met anderen te spelen.

Hoe ziet mijn dagprogramma eruit? Onze dag begint meestal om 07:00. Om 07:30 ontbijten we en om 09:00 eten we fruit. Wanneer het weer het toelaat en de mogelijkheid er is ga ik daarna even naar buiten met de kinderen. Ik woon dicht bij het bos en het strand en er zijn veel speeltuinen in de buurt waar de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. Tussen 11:30 en 12:00 eten we samen een boterhammetje en daarna gaan de kinderen die daar behoefte aan hebben naar bed. ’s Middags doen we samen een activiteit. Denk hierbij aan voorlezen, knutselen of een spelletje. 

Mijn visie?             

Een kind moet kind zijn. Vanuit mijn werk ben ik gespecialiseerd in het geven van activiteiten op niveau en hou ik van het stimuleren van de kwaliteiten en vaardigheden van een kind. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en op zijn/haar eigen tempo. Ik ben gek op knutselen en hoop dit met de kinderen te kunnen gaan doen. Ook buitenlucht vind ik erg belangrijk. Daarom probeer ik elke dag even naar buiten te gaan. We hebben we een grote tuin met veel speelmogelijkheden, dus wil het door slaapjes of andere redenen niet lukken om de deur uit te gaan zullen we gebruik maken van de tuin. 

Spreekt u dit aan en zoekt u een gastouder voor opvang op vaste dagen voor de woensdag, donderdag en/of vrijdag of heeft u vragen, dan kunt u mij een berichtje sturen via GOB Alles Kidzz.